Sara Dahlberg Eriksson 2019

Årets vinnare är Sara Dahlberg Eriksson som driver företaget Ork-idé samt Villa Fridhem i Härnösand - vår motivering löd: 

"Sara är med sin klokhet och värme en god representant för oss kvinnor som driver företag i Härnösand. Sara har drivit sin verksamhet i 16 år och står bakom nätverkets värderingar och strävan för jämställdhet. Ur de allra svåraste livserfarenheterna inger hon hopp och ger verktyg för anhöriga att orka lyfta blicken och leva vidare. Den oas som hon skapat på Villa Fridhem är unik och känd i hela Sverige. Du inspirerar oss Sara!❤️"


Du finner Sara och hennes verksamheter här villafridhem.nu och här ork-ide.com.

- Årets Vendela är ett pris som sedan 2014 delas ut årligen på Härnösands företagsgala. Priset är galans största eftersom vi varje år delar ut 10 000 kronor och dessutom mycket hedersamt att bli utsedd till en inspirerande förebild för andra företagare. Summan ska Årets Vendela använda för att utveckla sitt företag eller sin kompetens. -

"Årets Vendela är en person som driver företag med bas i Härnösand. Hen är en förebild och inspirationskälla för andra företagare och står också bakom Mittnätverket Vendelas värderingar om ett jämställt företagande."


Nomineringen för 2019 är nu stängd.

Bland de nominerade väljs 3 huvudkandidater ut  och bjuds in till företagsgalan där vinnaren koras.

Tidigare vinnare