Årets Vendela 2020 Ulrica Cedervall

"Årets Vendela 2020 går till Ulrica som på ett fantastiskt sätt stöttar, lyfter och pushar andra företagare och personer i sin omgivning. Hon har ett imponerande samhällsengagemang och satsar aktivt i Härnösands centrum. Sitt företag har hon drivit med entusiasm, glädje och energi i 30 år sedan hon i tonåren tog över verksamheten efter sin farmor."


Varje år delar Mittnätverket Vendela ut ett pris till en fantastisk företagare som vinner vårt pris om 10 000 kr. I år delas priset ut på Vendela-dagen den 8 november och nomineringen är nu öppen. 

Årets Vendela är en person som driver företag med bas i Härnösand. Hen är en förebild och inspirationskälla för andra företagare och står också bakom Mittnätverket Vendelas värderingar om ett jämställt företagande.

Årets Vendela är ett pris som sedan 2014 delas ut årligen. Priset är ett av de största företagarpriser som delas ut i Härnösand och det är dessutom mycket hedersamt att bli utsedd till en inspirerande förebild för andra företagare. Summan ska Årets Vendela använda för att utveckla sitt företag eller sin kompetens. 

Nominering stängd

Årets nominering är nu stängd.


- Ditt namn
- Namnet på den person du nominerar
- Personens företag
- Motivering till varför du vill nominera hen
Bland de nominerade väljs 3 huvudkandidater ut  och bjuds in till företagsgalan där vinnaren koras.

Tidigare vinnare