Årets Vendela 2020

Varje år delar Mittnätverket Vendela ut ett pris till en fantastisk företagare som vinner vårt pris om 10 000 kr. I år delas priset ut på Vendela-dagen den 8 november och nomineringen är nu öppen. 

Lämna in din nominering snarast. Sista dagen för inlämnande är 9 oktober, 2020. Därefter går styrelsen igenom samtliga bidrag och röstar fram tre finalister. Priset delas ut den 8 november 2020 som är Vendelas namnsdag.

För att nominera en företagare till priset ber vi dig fylla i formuläret här på sidan. Den du nominerar ska uppfylla följande:  Årets Vendela är en person som driver företag med bas i Härnösand. Hen är en förebild och inspirationskälla för andra företagare och står också bakom Mittnätverket Vendelas värderingar om ett jämställt företagande.

Årets Vendela är ett pris som sedan 2014 delas ut årligen. Priset är ett av de största företagarpriser som delas ut i Härnösand och det är dessutom mycket hedersamt att bli utsedd till en inspirerande förebild för andra företagare. Summan ska Årets Vendela använda för att utveckla sitt företag eller sin kompetens. 


Nominera 2020png

Nominering stängd

Årets nominering är nu stängd.


- Ditt namn
- Namnet på den person du nominerar
- Personens företag
- Motivering till varför du vill nominera hen
Bland de nominerade väljs 3 huvudkandidater ut  och bjuds in till företagsgalan där vinnaren koras.

Tidigare vinnare