Årets Vendela 2021 - Kirsi Li Wahlström

Motivering:

"Årets Vendela är en företagare som startade sitt företag som kombinatör och har genom ett långsiktigt och målmedvetet arbete byggt ett stabilt och lönsamt företag. Företagaren har visat på kreativitet och framåtanda när det gäller användandet av sociala medier samt digitala lösningar. Något som inte minst under de senaste två åren visat sig vara ett framgångsrecept. Genom sina kunskaper och sitt intresse för individen lotsar hon framgångsrikt företagare både i att utveckla sitt företagande och satsa på sig själva."

Kirsi Li Wahlström driver företaget Blissum som coachar och utbildar soloföretagare runt om i Sverige i att göra bättre affärer och leva skönare liv. www.blissum.se

Priset sponsras i år av Dina Försäkringar www.dina.se

dina frskringarPNG

Årets Vendela är en person som driver företag med bas i Härnösand. Hen är en förebild och inspirationskälla för andra företagare och står också bakom Mittnätverket Vendelas värderingar om ett jämställt företagande.

Årets Vendela är ett pris som sedan 2014 delas ut årligen. Priset är ett av de största företagarpriser som delas ut i Härnösand och det är dessutom mycket hedersamt att bli utsedd till en inspirerande förebild för andra företagare. Summan ska Årets Vendela använda för att utveckla sitt företag eller sin kompetens. 

Nominering stängd

Välkommen åter 2022. 

Följande behöver finnas med i ditt meddelande:

- Ditt namn
- Namnet på den person du nominerar
- Personens företag
- Motivering till varför du vill nominera hen
Bland de nominerade väljs 3 huvudkandidater ut  och bjuds in till företagsgalan där vinnaren koras.

Tidigare vinnare